Finskspråkig verksamhet

Finskspråkigt församlingsarbete i Linköping. Suomenkielinen seurakuntatyö Linköpingissä

Svenska kyrkan finns också på finska - vi firar mässor och har vardagsträffar med bibelstudier och sång. Det finns även möjlighet för finskspråkiga förrättningar och samtal.
Ruotsin kirkon seurakuntatyötä on myös suomenkielellä. Linköpingissä vietetään jumalanpalveluksia tuomiokirkon Mariakappelissa kerran kuussa. On myös mahdollisuus suomenkielisiin toimituksiin ja keskusteluihin.

Från januari 2017 har vi gudstjänster i Tomaskyrkan den 15/1 kl.13.30 och därefter den tredje veckan i månaden kl.13.30.
Tammikuussa aloitamme jumalanpalvelukset Tuomaskirkossa, (Rekrytg.1) 15/1 klo 13.30 ja jumalanpalvelukset jatkuvat siellä aina kuukauden kolmas sunnuntai klo 13.30.

Jämna veckor har vi bibelstudier i Gamla Domprostgården på tisdagar 14.00 (start 17/1) och på ojämna veckor därefter har vi sånggrupp.
Parittomilla viikoilla raamattupiiri Vanhassa pappilassa (17/1 lähtien) klo 14 ja parillisilla viikoilla lauluhetki.

Välkommen/Tervetuloa!

Anna Toivonen