Samtalsgrupp om sorg

Till dig som, i vuxen ålder, förlorat en anhörig genom självmord.

Samtalsgrupp om sorg är till för dig som drabbats av sorg och som har behov av att samtala med andra i liknande situation. Sorgen kan ta sig olika uttryck och tillsammans med andra i liknande situation kan det vara en hjälp att få tala om det som är svårt och därigenom själv bli avlastad.

Vi träffas vid sex tillfällen med c:a två veckors mellanrum under våren 2016.  Ingen kostnad.
Tid kl. 17.30-19.00.  Antalet deltagare är 5-6 personer. Datum beslutas när gruppen blivit fulltecknad.

Vi som leder gruppen är Margaretha Stenhammar, sjukhuspräst och Pia Jagerfelt, sjukhusdiakon.

Välkommen med din intresseanmälan och eventuella frågor till:

Sjukhuspräst Margaretha Stenhammar, tel. 010-103  40 92, e-post margaretha.stenhammar1@svenskakyrkan.se

Diakon Pia Jagerfelt, tel. 010-10 3 34 96, e-post pia.jagerfelt@svenskakyrkan.se
Anmälan kan även lämnas på telefonsvararen. Uppge namn, telefonnummer och adress eller e-postadress så kontaktar vi dig!

Arrangör: Svenska kyrkan i Linköping

Affisch