Samtalsgrupp om sorg

Till dig som, i vuxen ålder, förlorat en anhörig genom självmord

Samtalsgrupp om sorg är till för dig som drabbats av sorg och som har behov av att samtala med andra i liknande situation. Sorgen kan ta sig olika uttryck och tillsammans med andra i liknande situation kan det vara en hjälp att få tala om det som är svårt och därigenom själv bli avlastad.

Vi träffas varannan vecka vid sex tillfällen under våren 2017 följande tisdagar: 28 mars, 11 april, 25 april, 9 maj, 23 maj, 13 juni, och ett datum i augusti för den avslutande gången men det bestäms tillsammans med gruppen. Ingen kostnad. Tid kl. 17.30-19.00. Vi träffas i Tomaskyrkan på T1 i Linköping.

Vi som leder gruppen är Margaretha Stenhammar, sjukhuspräst och Pia Jagerfelt, sjukhusdiakon.

Välkommen med din anmälan och eventuella frågor till:

Sjukhuspräst Margaretha Stenhammar, tel. 010-103  40 92, e-post margaretha.stenhammar1@svenskakyrkan.se

Diakon Pia Jagerfelt, tel. 010-10 3 34 96, e-post pia.jagerfelt@svenskakyrkan.se
Anmälan kan även lämnas på telefonsvararen. Uppge namn, telefonnummer och adress eller e-postadress så kontaktar vi dig!

Arrangör: Svenska kyrkan i Linköping

Affisch