Sinnesrogudstjänst

Årets (2016) sista sinnesrogudstjänst är inte sista söndagen i månaden (för då är det juldagskonsert) utan har flyttat på sig till måndagen Annandag jul 26 december 2016 kl.19.00! Musiker: Lena och Hans Åkesson.

OBS! 2017 byter vi tid till kl. 18.00! Så sista söndagen i månaden kl. 18.00. Ladda ner en datumaffisch för 2017 här!

Enkel vilsam gudstjänst som tar 55 min. Passar lika bra för unga som för gamla, ovana och vana kyrkobesökare. Tystnad, mycket musik i någon form, förbönslappar om man vill, personlig förbön om man vill,  mycket levande ljus i en mörkllagd katedral, en kort textläsning, två välkända psalmer/ sånger. Efter gudstjänsten (och även en stund före)  finns det gratis fika för den som vill inne i kyrkan. I kalendern på startsidan står det vilken/vilka musiker det är.

Kontakt:
Ulrika Sköld, Domkyrkointendent och ansvarig för Sinnesrogudstjänsterna