Gilla denna sida

Bokbordet, butik och webbshop

Domkyrkans bokbord och butik
Här finns böcker och smycken, t.ex. prinsessan Estelles dopsmycke i silver och smycken från vår vänförsamling i Beit Sahor, ikoner, Martin Lönnebos Frälsarkransen för vuxna och barn, glasänglar, ljuslyktor, cd-skivor, vykort, magneter, nyckelringar, pennor och andra presenter och souvenirer. Här säljs också biljetter till Domkyrkans konserter och ges information om kyrkan och verksamheten. Vi är även turistpunkt med information och kartor över Linköping.
Domkyrkans bokbord har öppet när kyrkan är öppen, med undantag under gudstjänsterna. Våra katedralvärdar hjälper dig gärna.

Vill du ha mer information om bokbordet kontakta
Katarina Holmberg, vaktmästare
Tfn 013-20 51 69
katarina.eklund@svenskakyrkan.se