Bli medlem i Domkyrkans vänner

Vill Du bli en av medlemmarna i Linköpings Domkyrkas Vänner?

Linköpings Domkyrkas Vänner är en ideell förening, som vill sprida kunskap om Domkyrkans spännande historia och alla dess föremål, samt ge kontinuerlig information om den fortsatta verksamheten i och omkring Linköpings Domkyrka.

Medlemsavgiften är för närvarande 100 kr per år för enskild person och 1.000 kr per år för juridisk person.

Anmälningsavgiften betalas in till bankgiro 326-0825, betalningsmottagare “Linköpings Domkyrkas Vänner”.
För att bli medlem behöver man inte bo eller verka i Domkyrkoförsamlingen, eller vara medlem i Svenska kyrkan.

Som medlem har man 10% på allt som säljs i Informationsdisken i Domkyrkan, samt rabatterad entré* på de konserter som Domkyrkoförsamlingen själv arrangerar. (*motsvarande studerande/pensionärspris).

I Domkyrkan finns Domkyrkans Vänners folder med anmälningstalong. Ni kan också ange uppgifterna nedan på ett vanligt papper och lämna det i Domkyrkans informationsdisk eller skicka dem till vår sekreterare Per Tedborn på e-post per.tedborn@gmail.com, eller via post till adress: Linköpings Domkyrkas Vänner, Linköpings domkyrkopastorat, Box 2037, 580 02 Linköping.

MEDLEM I LINKÖPINGS DOMKYRKAS VÄNNER

Namn:
Eventuell kontaktperson (företag)
Adress:
Telefon:
E-post:

Välkommen som medlem!

DU KAN OCKSÅ GE BORT ETT MEDLEMSKAP SOM EN GÅVA. Här är ett presentkort att fylla i och ge bort efter att du har betalat medlemskapet.